ΣΤΑΜΠΕΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Η εκτύπωση υφάσματος με στάμπα βινυλίου γίνεται με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς (πρέσσα) και αφορά μοναδικά προϊόντα για μικρή παραγωγή, δώρα ή αναμνηστικά.

Η μέθοδος αυτή καλύπτει τις ανάγκες σας όταν δεν χρειάζεστε μαζική παραγωγή πολλών τεμαχίων, αλλά ακόμα και ένα μοναδικό, ή περισσότερα του ενός τεμάχια με διαφορετικές εκτυπώσεις στο καθένα. 

Η στάμπα βινυλίου είναι κατάλληλη σχεδον για κάθε είδος σχεδίου, είτε αυτό είναι γραμμικό (vector), είτε πολύχρωμο (π.χ φωτογραφία).

Το βινύλιο είναι ένα υλικό που μας δίνει μια πληθώρα επιλογών στo χρώμα αλλά και στην υφή του υλικού, αφού μπορεί να είναι γυαλιστερό ή ματ, με glitter, φλόκος, αντανακλαστικό, διάφανο κτλ.

Η εκτύπωση βινυλίου μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε την παραγωγή ακόμα και από ένα μόνο τεμάχιο, δημιουργώντας για τον πελάτη κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό. Η νέα γενιά βινυλίων κοπής και εκτύπωσης είναι πολύ ανθεκτικά στο πλύσιμο και κατασκευασμένα έτσι ωστε να μπορούν να «απορροφούν» και την μικρότερη λεπτομέρεια του σχεδίου.