Συνήθως απαιτούνται 5-6 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ( κάποια προθεσμία, κάποια άμεσα προγραμματισμένη εκδήλωση κτλ) η παραγωγή μπορεί να επιταχυνθεί κατα 1-2 μέρες.

Δεν υπάρχει κάποιο όριο στην ποσότητα τεμαχίων της παραγγελίας σας, απλά υπάρχει ένας αριθμός τεμαχίων πάνω από τον οποίο είναι συμφέρουσα η αναλογία ποσότητας / τιμής. Με την αύξηση του αριθμού τεμαχίων μειώνεται ανάλογα και το κόστος. Κάθε μας προσφορά είναι στοχευμένη στη δική σας ξεχωριστή παραγγελία, έτσι ωστε να έχετε την καλύτερη δυνατή αναλογία ποσότητας / κόστους.

Στις πιο πολλές περιπτώσεις κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αφού το κόστος παραγωγής ενός δείγματος είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το ολικό κόστος της παραγγελίας. Σε περίπτωση όμως μεγάλων παραγγελιών και κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη υπάρχει η δυνατότητα δειγματισμού.

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, εφοσον το εμπόρευμα πληροί τίς προδιαγραφές εκτύπωσης που απαιτούνται. Στην περίπτωση αυτή η χρέωση αφορά μόνο την εκτύπωση.

Η παράδοση πραγματοποιείται από την έδρα της επιχείρησης εκτός κι αν έχει υπάρξει συννενόηση με τον πελάτη για κάτι διαφορετικό. Υπάρχει επισης η δυνατότητα αποστολής του εμπορεύματος με ΕΛΤΑ , COURIER, ΚΤΕΛ/Πρακτορείο.

 

Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης πάνω στο 90% των υφασμάτων (βαμβακερό, ναϋλον, πολυεστέρας κτλ.βλ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ).